Om oss

Hvem er vi

Vi er en utvalgt samarbeidspartner av Vellenes Fellesorganisasjon. Vi ( Nettberg AS)  eier og drifter nettbutikken handleher.no. Nettbutikken retter seg mot Vellenes Fellesorganisasjons sine medlemmer og kan ses på som en medlemsportal for alle medlemmene.

Handleher.no ønsker å tilby smarte og unike løsninger for deg og dine gjennom relevante produkter, yte god service og gi inspirasjon til hus, hytte og litt til bilen. Handleher.no ønsker å tilby et bredt og relevant vareutvalg innenfor disse kategoriene. 

Handleher.no  ble etablert i 2014 og  som ønsker å gi folk flest en enklere tilgang til et stort utvalgt produkter og tjenester. Selskapet er eid av Nettberg as.

Vi har samlet et bredt utvalg produkter innen ulike relevante kategorier som kan gjøre din hverdag enklere. Vi samarbeider med leverandører i Norge, Norden og Europa for å utvikle vårt sortiment til glede for deg. Vi har enkelte varer som kun finnes hos oss og du kan finne den gode gaven til deg selv og andre.

Hos oss kan du handle på nett, og vi ønsker at du skal oppleve den gode kundeopplevelsen.  Bestiller du hos oss, vil du ha varene i løpet av 4-7 dager. Vi leverer rett fra vårt lager eller direkte fra leverandører i Norge som gir deg sikkerhet for en trygg handel og raske leveranser. Normale retur regler gjelder for bytting av varer kjøpt på nett.

Ønsker du å prate med kundeservice så ring oss på  tlf:+47  911 65 686 eller  send e-mail post@handleher.no / alle henvendelser skal rettes til  handleher.no ( Nettberg AS) og ikke Vellenes Fellesforbund.

Vi håper at du som kunde blir inspirert og synes at det er hyggelig å handle hos oss.

 

Nettbutikken for deg og ditt VEL…