Nettbutikk for deg som skal kjøpe nøkkelskap

Hos oss i Handleher.no finner du nøkkelskap for bedrifter som har behov for oppbevaring av store mengder med nøkler på en sikker og trygg måte. Skapet er også utstyrt med deponeringsluke for deg med behov for deponering av nøkler.

I vår nettbutikk finner du nøkkelskap med 30, 48 og 144 nøkkelkroker. Komplett sett med nøkkelringer i forskjellige farger følger med skapene. Alle våre nøkkelskap er klargjort for fastbolting hvor bolter følger med.

Ditt nøkkelskap blir raskt levert
Hos oss kan du handle på nett, og vi ønsker at du skal oppleve den gode kundeopplevelsen. Bestiller du hos oss, vil du ha nøkkelskapet i løpet av 4-7 dager. Vi leverer rett fra vårt lager eller direkte fra leverandører i Norge som gir deg sikkerhet for en trygg handel og raske leveranser.

Dersom du er usikker på hvilket nøkkelskap som egner seg best for deg kan du trygt ta kontakt med oss i Handleher.no på telefon: 911 65 686 eller e-post: post@handleher.no

Hos oss vil du komme i kontakt med en fagperson som ved hjelp av enkle stikkord kan veilede deg til rett nøkkelskap for din bedrift.

Nødnøkkelboks med kodelås
Nøkkelskap med deponeringsluke
Pris : 575 KR
Les mer Kjøp
Nøkkelskap med 144 kroker
Nøkkelskap med 144 kroker
Pris : 3800 KR
Les mer Kjøp
Nøkkelskap med 48 kroker
Nøkkelskap med deponeringsluke
Pris : 2100 KR
Les mer Kjøp
Nøkkelskap med 30 kroker
Nøkkelskap med deponeringsluke
Pris : 2050 KR
Les mer Kjøp