POPnano

Artikkelnummer: HLB 100024POP

POPnano

Vår flotteste lommeradio hva mottak og farger angår! Med POPnano får du dab, dab+, fm og godt humør!

POPnano er en av verdens minste digitale lommeradioer. Den er oppladbar og har dab, dab+ og fm. Det betyr at du kan ta med deg alle tilgjengelige radiokanaler i lommen eller i bukselinningen. POPnano har nemlig et solid og kjekt klips som enkelt festes der du ønsker radioen. 


Pris : 599 KR
Kjøp
Leveringstid: 3-7 dager

POPnano har Frontiere Silicon dab-chip. Det betyr at mottaket av dab og dab+ er svært godt. Det er 3,5 mm hodetelefonutgang. I den kan du koble medfølgende hodetelefoner, andre hodetelefoner eller linjekabel (3,5 mm) til eksterne høyttalere, bilstereo eller anlegg. (Husk at antennen i så fall ligger i kabelens skjerming og denne bør ha god kvalitet.)

POPnano har norsk språk i menyer og display og selvfølgelig norsk bruksanvisning. Det er enkelt å bruke de intuitive menyene. POPnano spiller kontinuerlig i ca 8 timer på hver opplading og ladekabel til USB-port følger med. Det er enkelt å sette POPnano til lading når batteriet trenger det.

Lyden i POPnanos medfølgende hodetelefoner blir av de fleste bedømt til å være svært god, men er du "HiFi"-freak vil vi anbefale deg å benytte dine egne favoritt-hodetelefoner, - slik vi anbefaler HiFi-freaker med alle lommeradioer.

Med en dabradio får du tilgang til mange nye, digitale radiokanaler. Du trenger ikke internett-tilkobling eller andre former for abonnement for å lytte til DAB. Det er gratis! Det er viktig at radioen har dab+.

På FM er det typisk ca 6-10 radiokanaler, på DAB er det over 20. Flere steder rundt 40.

  • FM: 87,5 MHz - 108 MHz
  • DAB/DAB+: 174 - 240 MHz
  • LCD display
  • Strøm:  DC inn: 3,7v, 550 mAh innebygget Li-Polymer batteri, oppladbart. USB-kontakt for lading: 5v / 500mA

se andre produkter i samme kategori

POPmusic - Rød
En super, portabel radio med både dab, dab+ og fm.
Pris : 799 KR
Les mer Kjøp
POPstar
Fin dab+ og fm radio med alarm
Pris : 499 KR
Les mer Kjøp