Housegard AVD brannslokker 6 l, LITHEX6 13A

Artikkelnummer: GP600228

Housegard 6 liter AVD brannslokker er egnet for bruk mot branner i litium-ion batterier og faste metaller. AVD brannslokkeren er testet og godkjent iht. EN3-7. AVD brannslokkeren er utviklet for høyeste ytelse og kvalitet. AVD brannslokkeren har 5 års holdbarhet


Pris : 4900 KR
Kjøp
Leveringstid: 3-7 dager

FUNKSJON

AVD kjøler først ned brannen, deretter dannes det en hinne over brannoverflaten som begrenser tilførselen av oksygen slik at brannen ikke starter opp igjen. AVD har meget god vertikal vedheft som også gir vertikal kjøling, andre flytende slokkemidler har ikke den samme vertikale kjøleeffekten, slokkevæsken renner raskt bort, som gir lite kjøleeffekt. AVD er en blanding av vann og vermikulitt, som også har god slokkeeffekt på branner med høye temperaturer på over 1000°C og vanskelige branner i litium-ion batterier og metallbranner.

AVD er en meget god termisk isolator. AVD isolerer de intakte cellene i batteriet fra de brennende cellene og hindrer overoppheting og brannpropagering i batteriet. Spredning av brannen i batteriet som er forårsaket av overoppheting fra celle til celle, stoppes raskt og effektivt. De unike egenskapene til AVD gjør at det også kan brukes på flere områder innen brannbegrensning. Brannbegrensningstester med AVD på bilbranner og bygningsbranner er effektivt. AVD er det eneste slokkemiddelet på markedet som har gjennomgått en uavhengig tredjepartstest for slokking av branner i litium-ion batterier.

BRUKSOMRÅDER

Industri, butikkvirksomhet, offentlig sektor, mekanisk verksted, boliger, varehus, flyplasser, havner, resirkuleringsstasjoner, sykehus, batteriinnsamling etc.

  • Volum:6l
  • Høyde:17cm
  • Lengde:52,2cm
  • Vekt:10,45kg
  • Bredde:25cm

se andre produkter i samme kategori

Housegard Lith-EX slokkespray AVD, 500 ml
Housegard Lith-EX slokkespray AVD, 500 ml
Veil. pris : 662 KR Pris : 510 KR
Les mer Kjøp
Husbrannslange 10 meter, FH10S
En husbrannslange gir deg tilgang til ubegrenset slokkemiddel.
Veil. pris : 848 KR Pris : 660 KR
Les mer Kjøp
Stengeventil med Y-kobling
Y kuleventil for husbrannslange
Veil. pris : 499 KR Pris : 390 KR
Les mer Kjøp
Husbrannslange 20 meter, FH20S
En husbrannslange gir deg tilgang til ubegrenset slokkemiddel.
Pris : 840 KR
Les mer Kjøp
NOHA BRANNSLANGE
NOHA Husbrannslange
Pris : 825 KR
Les mer Kjøp
NOHA BRANNSLANGE MED Y-SPLITTER
NOHA Husbrannslange er utstyrt med 3/4” Y splitt kopling for tilkopling til vannkrane.
Veil. pris : 1819 KR Pris : 1190 KR
Les mer Kjøp