Polti Veggedyrbekjemper

Artikkelnummer: HLB 100209SD

Dreper veggedyr helt giftfritt med damp. Bekjemper i madrasser, tepper, og klær osv. Følger med en flaske HPMed.

Pris : 7900 KR
Kjøp
Leveringstid: 3-7 dager

Polti er meget enkel å anvende og bekjemper veggedyr i alle ledd, med tørr damp på opptil 180 grader. Med ingen direkte kontakt med overflaten, fjerner man veggedyr og lukt. Medfølger en 50 ml flaske med HPMed.

Veldig fine damp tåke penetrerer selv de vanskeligste sprekker og kjempe effektivt uten bruk av løsemidler eller giftstoff.

Med denne nye fremgangsmåten vil det ikke lenger være problemer med å motstå de mest brukte giftstoffer på markedet. Veggedyr er svært følsom for store svingninger i temperaturer, og med dampstrålen opp til 180 grader bekjempes både egg, nymfer og voksne insekter. HPMed tilsatt til den varme dampen for å redusere vanddråbernes molekyler, samtidig som dette også oppløser "lim" som binder eggene festet til overflaten.

Veggedyr:

Veggedyr (Cimex lectularius) suger blod og er tett knyttet til mennesker. Denne parasitten var tidligere en stor plage i Norge, men ved hjelp av nye insektmidler ble veggedyr nesten utryddet på 50-tallet. På grunn av resistens mot insektmidlene og økt reiseaktivitet har forekomsten av veggedyr økt kraftig over store deler av verden de siste 15 årene.

Veggedyr er blodsugere, og formering og utvikling er sterkt avhengig av temperatur og næringstilgang. De legger normalt 1-2 egg per dag og kan produsere 200-500 egg i løpet av sitt voksne liv. Eggene limes fast til underlaget på veggedyrenes gjemmesteder. Det tar 4-21 døgn før et egg klekker, og det kommer en nymfe. Nymfene har fem utviklingsstadier, og de må suge blod minst en gang mellom hvert stadium. Ved optimal temperatur (28-30 ºC) og fuktighet (75-80 % RH) varer hele livssyklusen fire til fem uker. Ved lav temperatur kan utviklingstiden være ett år. Aktiviteten stopper opp når temperaturen synker til under 10 ºC. Veggedyr kan leve uten mat i lang tid. Ved 10 ̊C kan voksne klare seg uten blod i over ett år, mens de minste nymfene kan klare seg i opptil ni måneder. Selv om veggedyr er nært knyttet til mennesker kan de også suge blod av andre pattedyr (flaggermus, katt, kanin og hund m.m.) og fugler.

se andre produkter i samme kategori

Fumigol Flush
Røykbasert insektmiddel
Pris : 499 KR
Les mer Kjøp
FumiCyp
Insektsmiddel - Røykbehandling
Pris : 1250 KR
Les mer Kjøp
Myggfellepapir 4 stk
TacTrap klebepapir
Pris : 837 KR
Les mer Kjøp
Myggfelle Skeetervac SV 35
Propandrevet myggfelle
Pris : 5129 KR
Les mer Kjøp
CT1 Fugemasse og Konstruksjonslim
Anbefales av autoriserte skadedyrbekjempere
Pris : 169 KR
Les mer Kjøp
3 stk pakker m ecotrap limfelle til skjeggkre
3 pakker med 2 stk limfeller/detektorer
Pris : 270 KR
Les mer Kjøp
Effektiv bekjempelse av maur
Siste utgave av håndboken som har hjulpet så mange!
Pris : 238 KR
Les mer Kjøp
Sølvkrefelle 5 stk.
Sølvkrefelle er et nytt produkt for bekjempelse av sølvkre.
Pris : 449 KR
Les mer Kjøp
Sølvkrepakke Startkit
Pakke med felle og spray
Pris : 498 KR
Les mer Kjøp
Tator Proff Maurkonsentrat (Sort jordmaur)
Meget effektivt insektmiddel til utvendig bruk.
Pris : 349 KR
Les mer Kjøp