LifeAir Evolution Signature Luftrenser

Artikkelnummer: HLB LifeAirESIgn

Unik luftrenser. Lydløs. Fanger partikler og dreper virus. Aldri mer filterbytte. Eksklusive modell med treimitasjon og elegant fargekombinasjon.

FRI FRAKT!

 

 

Pris : 4990 KR
Kjøp
Leveringstid: 1-2 uker

LifeAir er en unik luftrenser

 • Ingen filter som skal skiftes (kun rengjøres med vann)
 • Ingen vifte som lager lyd (kun 21dB, som i praksis er lydløs)
 • Fanger 99,94% av de små partiklene i luften (det er disse som er farlig)
 • Fanger partikler som er mindre enn det et HEPA-filter klarer
 • Dreper virus som er i luften
 • Lager ikke Ozon Passer til rom opp til 50m2
 • Elegant design som passer inn i et moderne skandinavisk hjem

 

LightAir fanger og uskadeliggjør partikler som:

 • Sigarettrøyk
 • Trafikkforurensing
 • Mugg
 • Allergener fra dyr
 • Virus
 • Bakterier
 • Pollen
 • Industriell luftforurensing
 • Svevestøv og partikler fra Diesel

 

Partiklene fester seg på luftrenserens kollektor. Disse fjernes enkelt ved å skylle den i rennende vann i springen. Se video i videofane:

 

Tekniske data for LifeAir luftrenser:

  Evolution Evo Gold Signatur Evo 500 Tak
Montering Gulv / hylle Gulv / hylle Gulv / hylle Henger i taket som en lampe
Anbefalt areal 50 m2  50 m2  50 m2  50 m2 
Størrelse 19x59 cm 19x59 cm 19x66 cm 19x35 cm (justerbar høyde)
Vekt 2,7 kg 2,7 kg  2,8 kg  2,2 kg 
Lydnivå 21dB 21dB 21dB 21dB
Strømforbruk 5W 5W 5W 5W
Farge Sølv Gull Bronse + tre Sølv
   LifeAir Evolution luftrenser


LifeAir Gold luftrenser

 LifeaAir Signatur luftrenser  LifeAir 500C takmontert
         
 
Luften er full av partikler du ikke kan se. Dette er mugg, støv, pollen, bakterier, virus,  svevestøv fra trafikken og så videre.
LightAir sender ut negativt ladede elektroner som ioniserer luften.
  De negative ionene i luften fester seg til partiklene i luften. Dette gjør at de får en negativ elektrisk ladning.
 

Kollektoren er positivt ladet. Dette gjør at de negativt ladede partiklene trekkes mot kollektoren og festes til kollektoren.

I motsetning til tradisjonelle filtere vil kollektoren trekke til seg selv de minste partiklene. Kollektoren kan fange partikler som er så små at de ville gått tvers gjennom et vanlig filter. Det er disse små partiklene som er skadelig for deg.

 

Etterhvert dannes det et lag av forurensning på kollektoren. Hvor fort dette skjer er avhengig av hvor skitten luften er hos deg.

Dette laget med støv og forurensing gjør ikke at luftrenseren virker dårligere. Den elektriske ladningen går tvers gjennom dette.

 

Når du ønsker å rense kollektoren skyller du den i rennende vann i springen. Da blir kollektoren helt ren, og kan brukes på nytt.

Du skal aldri bytte kollektor, og det er heller ingen andre driftskostnader. Strømforbruket er kun 5 Watt.

Så enkelt og så billig er det.

LifeAir vil gi deg ren luft til enhver tid, og er effektiv i rom opp til 50 m2.

   

Hvordan fungerer filteret på LifeAir luftrenser?
LifeAir har et unikt luftfilter som fungerer på en helt annen måte enn alle andre luftrensere. Luftfilteret på LifeAir skal aldri byttes, og du vil aldri bruke penger på et nytt filter.

På toppen av luftrenseren kommer det ut millioner av negativt ladede elektroner. Disse fester seg til molekylene i luften, slik at luften blir ionisert. Dette er gunstig for luftkvaliteten, og mange andre luftrensere har også ionisering av luften som en tilleggsfunksjon. For LifeAir er ikke dette en tilleggsfunksjon, men det er selve måten den renser luften på.

De negative ionene gjør at partiklene i luften blir negativt ladet. Luftfilteret (kollektoren) er positivt ladet. Dette gjør at de negativt ladede partiklene i luften trekkes mot den positivt ladede filteret. Her holdes partiklene på plass. Når du skyller filteret i rennende vann løsner partiklene og blir med vannet ut.Filteret settes på plass igjen og kan brukes om igjen og om igjen. Du behøver aldri bytte filter.

Se denne filmen som forklarer virkemåten.

Hvor ofte skal filteret på LifeAir byttes?
Filteret, eller kollektoren som vi kaller den, skal aldri byttes. Det er ingen kostnader forbundet ved bruken av LifeAir luftrenser. Du skyller kollektoren i rennende vann, og den er klar til bruk igjen.

Hvor ofte skal filteret vaskes?
Kollektoren trekker til seg forurensingen i luften. Dette legger seg som et tynt lag på utsiden. Etter en stund vil du se at det ligger et lag med støv, forurensninger og døde bakterier på kollektoren. Dette vil ikke påvirke luftrenseren, og den er fortsatt like effektiv. Når det blir mye partikler på kollektoren kan du se at den skifter farge. Når den ser skitten ut så vasker du den. Luftrenseren fungerer like bra, selv om du ikke vasker den, men den vil ikke se så pen ut. hvor ofte du vasker filteret er avhengig av hvor mye forurensinger du har hos deg, og hvor ren og pen du vil at luftrenseren skal være. En gang hver 14. dag vil være en god indikasjon, men dette er helt opp til deg. Rens av kollektoren påvirker ikke effekten, kun utseendet.

Hva skjer om jeg tar på kollektoren?
Kollektoren er elektrisk positivt ladet. Dersom du tar på den mens luftrenseren er slått på, så vil du få et lite elektrisk støt. Dette er helt ufarlig, og betyr ingenting for hverken deg eller luftrenseren. (Mine barn synes faktisk det er moro å ta på den og høre at det gnistrer.) Når kollektoren skal rengjøres slår du av luftrenseren, og du vil da ikke merke det lille elektriske støtet.

Beskyttelse av kollektoren
LifeAir leveres med en beskyttelse av kollektoren. Dette er et gitter av plast, som ikke er elektrisk ledende. Denne hindrer at man kan ta på kollektoren, og hindrer at man får støt. Noen velger å bruke denne, mens andre synes at designet er bedre uten denne. Hva du velger er opp til deg. (Selv bruker jeg den ikke, da den er mye penere uten gitteret, men dette er en smakssak.)

Men heter det ikke LightAir?

Tidligere het dette produktet LightAir. I 2016 skiftet både selskapet som produserer disse og produktene navn fra LightAir til LifeAir. Derfor vil du kunne se at noe av dokumentasjon og reklame omtaler LightAir, mens nyere materiale omtaler LifeAir. Dette er altså akkurat det samme, det er bare navn og logo som er endret.

Fordeler og egenskaper ved LifeAir luftrenser:

Effektiv

LifeAir reduserer effektivt mengden med partikler i luften. Den er spesielt effektiv for de små partiklene. Dette er de som kommer seg gjennom et standard HEPA-filter. Det er disse små partiklene som kommer inn i lungene og videre inn i blodomløpet.

Bruker ikke luftfilter

LifeAir har ikke noe tradisjonelt filter. Det er ingen kostnader for filterbytte. Effekten blir ikke redusert over tid. Luftrensere med filter mister effekt etter hvert som filteret fylles opp.

Helt stillegående

LifeAir har ingen vifte og ingen bevegelige deler. Den er i praksis helt lydløs. Om du holder hodet helt intill luftrenseren så kan du høre en svak summelyd, men dette er nesten ikke merkbart. Lydnivået er 21 dB, som er veldig lavt.

Energieffektiv

LifeAir luftrenser går på 12 Volt (omformer medfølger), og bruker kun 5 Watt. Dette slår ikke ut på din strømregning. Om du bruker denne døgnet rundt et helt år så trekker den 44 kWh. Det er din helse verdt!

Gir ikke ozon

Lignende luftrensere kan gi ozon som et biprodukt. Ozon kan hjelpe til med å fjerne lukt, men det er skadelig for mennesker. LifeAir gir ikke noe ozon, og du er helt trygg.

Prisbelønnet design

LifeAir har fått fler internasjonale og prestisjefylte priser for sitt rene og elegante design. Eksempler er International Design Excellence Awards (IDEA) og Elle Decor Rising Star Award. Designet passer inn i de fleste moderne hjem.

Blått lys

Det blå lyset er en del av produktets design, men du kan enkelt slå det av dersom du ønsker det, for eksempel på soverommet.

Enkel å montere - enkel å bruke

Sett sammen de fire delene og kople til strømmen. Nå er du igang, og luftrenseren vil bidra til et bedre inneklima. Det er enkelt å komme til kollektoren for rens i vasken.

Kompakt og lett å plassere

LifeAir er liten i størrelse. Den er lett å plassere, og enkel å rense. Sett den på gulvet, på et bord eller en hylle. Enkelte kan oppleve at noen partikler "bommer" på kollektoren og fester seg på veggen bak luftrenseren. Vi anbefaler derfor at den settes litt ut fra veggen. 1 meter er nok.

Miljøvennlig

 • LifeAir krever ikke at du bruker og kaster luftfilter. Det er miljøvennlig.
 • LifeAir bruker nesten ikke strøm, og påvirker i minimal grad miljøet og ditt karbonavtrykk.
 • LifeAir bestreber å gjøre både produksjon og transport av luftrenserne så effektiv og miljøvennlig som mulig.
 • Når LifeAir til slutt skal kastes skal du levere den på din miljøstasjon som elektrisk avfall. Din forhandler er pålagt å ta den imot dersom du heller ønsker å levere den der.miljøstasjon som elektrisk avfall. Din forhandler er pålagt å ta den imot dersom du heller ønsker å levere den der.

se andre produkter i samme kategori

LifeAir Evolution Luftrenser Gold
Luftrenser uten filter! Designmodell
Pris : 3990 KR
Les mer Kjøp
LifeAir Evolution Luftrenser
Luftrenser uten filter!
Pris : 3100 KR
Les mer Kjøp
LifeAir Evolution C Luftrenser
Luftrenser for takmontering
Pris : 3990 KR
Les mer Kjøp