Wave Radonmåler

Artikkelnummer: HLB WaveS

Dette er Wave:

 • En smart radonmåler som fungerer med eller uten en smarttelefon.
 • Aithings Wave er en radonmåler som gir deg informasjon om din innendørs luftkvalitet, tilgjengelig via smarttelefon eller nettbrett.
 • Airthings Wave har innebygd temperatur og fuktighetsmåler i tillegg til radonmåling
 • Airthings Wave gir deg umiddelbart innsyn i dine radonnivåer - en livsfarlig gass som få vet at er den ledende årsaken til lungekreft blant ikke-røykere.
 • Airthings Wave er koblet via Bluetooth til din smarttelefon eller nettbrett og man kan i app’en å se nåverdier, gjennomsnittsverdier, og variasjoner over de siste dagene, ukene, eller året.

 

Pris er inkludert frakt!

 

  

Pris : 1590 KR
Kjøp
Leveringstid: 3-7 dager

En smartere radonmåler

Radon er et av de viktigste komponentene i innendørs luftkvalitet. Vi har laget Wave med intensjonen om at den kan brukes av alle. For å øke nøyaktigheten har vi bygd inn temperatur og fuktighetsmålere.

 • Batteritid: 1,5 år
 • Til måling: 2 timer
 • Montering: 1 skrue

Lyser opp mørke kroker

For første gang i historien kan du se radonnivå i mørket. Vink foran måleren for å få en visuell indikasjon på ditt radonnivå.

Green Ring

LAVT

SUNT

Yellow light ring

MIDDELS

HØYT NÅ

Red light ring

HØYT

USUNT

 

 

 

 

 

 

 

Flere sensorer

Airthings Wave inneholder også temperatur og luftfuktighets-sensorer som er viktig for inneluften og bidrar til å øke nøyaktigheten i radonmålingen. Disse sensorene gjør det også mulig på et tidlig tidspunkt å detektere og gi varsler om mulig muggskader. I tillegg gis tips til hvordan man kan forbedre inneklima. Disse sensor dataene er også tilgjengelig i app’en med nåverdier og historiske verdier. Radongass tar rundt 300 liv hvert år i Norge, som er vesentlig høyere enn antallet som tilsammen dør av husbranner og i trafikken hvert år. Den farlige gassen finnes i alle norske hjem, i varierende grad. Mengden radongass varierer mye over tid og blir påvirket av klima, ventilasjon, årstid, samt andre faktorer. Den mest brukte metoden for å måle radon i dag baserer seg på bokser med sporfilm, som bare gir et lite innblikk i gjennomsnittsverdien, og krever innsending til laboratorium for analyse. Dette er problematisk, siden radon varierer så mye over tid.

Airthings Wave endrer fundamentalt på måten man måler radon på ved å bruke digitale sensorer kombinert med smart-hus teknologi. Dette tillater en unik kombinasjon av sanntids radonmålinger og målinger over lang tid, som kan være kritisk for helse og velvære.

Lydvarsel: I tillegg til intuitive fargekoder, får du også også varsel fra en innebygd høyttaler når radonnivået er for høyt eller når det er på tide å bytte batteri. Airthings Wave er smart og vil kun gi deg lydvarsler på dagtid.

Varsler: Når Wave måler for høye radonnivåer i henhold til nasjonale retningslinjer, vil brukeren bli varslet og få anbefalinger på hvordan de kan redusere radonnivået.

Bluetooth: Airthings Wave bruker det siste innen Bluetooth- teknologi som muliggjør sømløs og automatisk oppdatering av sensordata. Så lenge brukeren har installert app’en og med jevne mellomrom er innen 10-15 meter fra måleren, vil data bli automatisk lastet opp og brukeren vil bli varslet om tiltak kreves for å senke radonnivået.

Enkel installasjon: En brakett festes enkelt i veggen med kun en skrue; radonmåleren festes så til braketten takket være en sterk innebygd magnet. Airthings Wave er klar til bruk innen få minutter etter at batteribeskyttelsen er fjernet, appen er lastet ned og koblet til via Bluetooth.

Bruker lite strøm: Airthings Wave går på batteri og krever ingen kablet tilkobling. De 2 AA-batterien som følger med måleren vil gi nok strøm til 2 års bruk.

Spesifikasjoner:

 • Apper: Android og IOS
 • Vink: Vink foran måleren og få en visuell indikasjon på ditt radonnivå: grønn, gul eller rød
 • Mål: 119 mm i diameter
 • Vekt: 219 gram (inkludert batterier)

Etter 7 dager:

Til forskjell fra andre måleinstrumenter er Airthings sine målere upåvirket av luftfuktighet og annen stråling.

Et standardavvik er innen 12% av det faktiske radonnivået, målet ved 50-350 Bq/m3

Etter 1 måned:

Et standardavvik er innen 9% av det faktiske radonnivået, målt ved 90-220 Bq/m3

Definisjonen på enkelthet:

Det er er ikke bare lett å feste Wave til vegger og tak. Ved å bruke standard AA-batterier har utviklerne sørget for at det ikke er noen komplisert kabellegging. En enkel skrue fester platen til veggen og magneter holder deretter måleren på plass.

 

  

  

Nødvendigheten av en lang batteritid, samt ønsket om en enkel tilkobling gjorde at utviklerene av Wave valgte en lav-energi Bluetooth løsning.

Appen kan vise radonnivået våde i Becquerel per kubikkmeter og Picocurie per liter.

 • 1 times resolusjon
 • 1 år med data
 • 3 sensorer (radon, temperatur og luftfuktighet
   
   
   

 

se andre produkter i samme kategori

Digital radonmåler
Batteridrevet digitalt måleinstrument for radongass
Pris : 1599 KR
Les mer Kjøp