PURE FM/DAB/DAB+ Biladapter

Artikkelnummer: HLB 504304TUS

Pure DAB adapter til bilradio er den enkleste måten å oppdatere eksisterende lydanlegg i bilen, varebil eller lastebil uten å erstatte det. Nyt et godt utvalg av stasjoner og støyfri kvalitet på DAB nettet, pluss all favorittmusikken fra telefonen, nettbrettet eller musikktjenester som Spotify.

Enten du er ny på digital radio eller allerede nyter ett godt utvalg, og kvaliteten på digital radion din hjemme så vil du elske å lytte i bilen med Highway 400. DAB digital radio gir deg detaljrik lydkvalitet, bra innhold, og mange av kanalene er kun tilgjengelig på det digitale radionettet.

 

 

Pris : 1299 KR
Kjøp
Leveringstid: 3-7 dager

DAB + radioer finner automatisk alle tilgjengelige kanaler, og lar deg velge dem ved navn. Designet for en lett installasjon for de millioner av biler på veien over hele verden uten digital radio, vil du finne Highway 400 enkel å installere i bilen, i de fleste tilfeller vil du ikke engang trenger noen verktøy, bare noen få enkle trinn og du vil høre på din favorittkanal.

Highway 400 fungerer med ditt eksisterende lydanlegg ved hjelp av en enkel aux-in kabel eller ved å sende over en ubrukt FM-frekvens. Eneheten består av en slank trådløs kontroller som kan festes nesten hvor som helst, og en diskret frontrute antenne. Det har aldri vært en enklere måte å nyte digital radio og musikk fra telefonen din i bilen.

Hørt noe du liker? Bruk Start-knappen på Highway 400 for å tagge * sporet. Tagged spor er identifisert og kan legges direkte til en Spotify-spilleliste for deg å nyte igjen når du vil.

Hør på dine egne spillelister takket være innebygd Bluetooth. Koble telefonen eller nettbrettet med Highway og lytte trådløst til din egen musikksamling , eller din favoritt musikkstreamingtjenesten via ditt eksisterende lydanlegg.

Velge stasjoner, velge spor og ringe er gjort enkelt med Ways trådløs skjerm og kontroller. Liten og lett, er det lett å montere omtrent hvor som helst og drevet av to standard AAA-batterier, så det er ikke behov for strømkabler.

Angi påminnelser, sjekke været, trafikkmeldinger og mer ved å trykke på en knapp, uten å berøre telefonen. Snakk direkte til telefonens digital assistent på iOS- eller Android smarttelefon og høre svaret høyt og tydelig gjennom bilens høyttalere.

Få enkel tilgang i bilen til alle dine spillelister, album, artister og spor på Spotify ** hjelp Ways tydelig display og enkle kontroller.

Lås opp smarte funksjoner med motorveien Go app for Android og iOS-enheter. Hold produktet oppdatert og koble enkelt til streaming tjenester.

Highway 400 er designet og utviklet i Storbritannia av ekspert engineering team. Dette betyr at du kan regne med flott lyd, imponerende byggekvalitet og gir oss mulighet til å tilby forsikring av en tre års garanti som standard.

* Merking tilgjengelig for en liten årlig avgift. Dine første 12 måneder gratis.

** Krever et Spotify Premium abonnement

Trådløs: Ja

Trådløs teknikk: Bluetooth, Internettradio

Radiotype: DAB, FM, DAB+

se andre produkter i samme kategori

JP-660 DAB+ Adapter
DAB+ adapter som gir deg krystallklar digitalradio på din eksisterende bilradio eller på stereoanlegget hjemme.
Pris : 799 KR
Les mer Kjøp