Noraid vanntett ekstrem

Artikkelnummer: 704835

Noraid vanntett ekstrem

En ekstremvariant laget for personell som arbeider under tøffe forhold, men også et ideelt produkt hvis uhellet skulle inntreffe for båtfolk, padlere, jegere og andre som ferdes i naturen.

Dette er arvtageren til førstehjelpsposen som ble kåret til "best i test" i bladet Villmarksliv i 2002, og i TV2 hjelper deg i 2004.

Vi har videreutviklet rulleposen med å øke lengden fra 23 cm til hele 32,5 cm. Nå kan toppen rulles enda bedre og tettere, Bredden er økt fra 19 cm til 21 cm. Så nå vil du også finne litt ekstra plass til å legge med noen personlige artikler eller smertestillende i vesken.

Den er laget av TPU-belagt Cordura 1000D og er meget robust. Rulleposen er sømløs for å bevare de vanntette egenskapene. Den tåler godt fukt og støv og kan enkelt vaskes ved behov.

Puten inneholder et godt utvalg av førstehjelpsprodukter og utstyr som også leveres til Norske sykehus og legekontorer fra vårt lager. Alle produkter i veskene er CE godkjent. Puten har påsydd en god refleks som gjør den lettere å finne i mørket,  påtrykket nødnummer.

Mål: B: 21 cm – H: 32,5 cm. - D: 6 cm.

Pris : 820 KR
Kjøp
Leveringstid: 3-7 dager

se andre produkter i samme kategori