Polarflex 60 cm x 90 cm

Artikkelnummer: HH HT0005

Polarflex snø- og issmeltingsmatter er et enklere alternativ til mer tradisjonell type snø- og isfjerning, som skuffing, salting og bruk av kjemikalier.

NB! Du trenger minst 1 stk. Polarflex Strømkabel til en matte, eller et sett med seriekoblede matter.

​Prisen er inklusiv frakt

  

Pris : 2990 KR
Kjøp
Leveringstid: 1 uke

Polarflex snø- og issmeltingsmatter er et enklere alternativ til mer tradisjonell type snø- og isfjerning, som skuffing, salting og bruk av kjemikalier. Til forskjell fra de mer tradisjonelle metodene så krever Polarflexproduktene ingen tunge løft og er svært nyttig for personer som f.eks. er bevegelseshemmet. De beskytter flatene mot kjemikalier og salter, og smelter fortløpende is og snø slik at de aktuelle områdene holder seg snøfrie og trygge. Polarflex mattene er mindre kostnadskrevende å installere enn nedgravde/innebygde snøsmeltingssystemer, samt de er flyttbare og mobile. Polarflexproduktene er ekstremt holdbare og er konstruert slik at de kan stå ute igjennom hele vintersesongen. 

Tenk sikkerhet! Disse mattene sørger ikke bare for at du slipper snømåking, men sikrer mot fallulykker på glatt underlag. Plasser dem på utsatte steder hjemme eller på arbeidsplassen. 

Merk at man ikke kan koble uendelig mange matter til en enkelt strømenhet, men maksimum 13 ampere per strømenhet. Man kan f.eks. koble opp til 5 gangveimatter per strømenhet, 15 trappetrinnsmatter per strømenhet, eller f.eks. 3 trappetrinnsmatter til 4 gangveimatter på en strømenhet (1,8 meter strømkabel med PRCD).

  • Vekt 3,9 kg
  • Type: Standardmatte
  • Lengde x bredde 60 × 90 cm
  • Effekt (Watt) 240
  • Tykkelse 0,5 cm

se andre produkter i samme kategori