Mus- og rottestopper Pakke

Artikkelnummer: HLB 0186/0092

Kombi pakke med bestselgere i kampen mot mus og rotter!

Inneholder:

Xcluder mus- og rottestopper 3 M 

  • BESTSELGER! Det profesjonelle valget for tetting av mindre sprekker, hull, rørgjennomføringer, etc for å hindre gnagere å trekke inn i bygninger.

GnagerStopp "Mousestop"

  • BESTSELGER! 300ml spesialfugemasse som gnagere IKKE kommer seg gjennom. Produktet brukes til å tette rørgjennomføringer og mindre hull/sprekker.
Pris : 799 KR
Kjøp
Leveringstid: 3-7 dager

Xcluder er et patentert tetningsprodukt for gnagere laget med fiber av rustfritt stål og polyfiber. Det mest bruktet tetningsproduktet blandt profesjonelle skadedyrselskaper i verden. Xcluder standard er 10 cm bred, 3 meter lang og vil ikke ruste. Effektivt og enkelt å bruke for å hindre mus og rotter å komme inn i bygninger, og når først brukt så er den permanent. Kommer levert i en praktisk dispenser eske.

Produktet er testet av USDA/APHIS som "en effektiv tetningsmasse for gnagere".

GnagerStopp er tetningsmasse utviklet i Nederland og testet av TNO (The Netherlands Organisation for Applied Scientific Researhe) og KAD (Knowledge and Advice Centre for Pest). Produktet er meget enkelt å bruke og mus- og rotter kommer seg ikke igjennom tetningsmassen. Anbefales brukt i alle nye bygninger der det er sprekker eller åpninger på mer enn 6 mm. GnagerStopp skal påføres med minimum 10 mm tykkelse for effekt.

Før påføring skal overflaten være tørr og ren. Produktet skal ikke påføres i nærheten av høy varme eller åpen flamme. Produktet inneholder ikke biocider og lukter lite. Tuben passer inn i en vanlig sprøytepistol.

Husmus (Mus musculus)

  • Husmus finnes over mesteparten av jorden der det finnes mennesker. Den lever, akkurat som brunrotta, ofte i nær tilknytning til mennesker og våre bygninger. Husmus er regnet som et av de viktigste skadedyrene på verdensbasis. Selv om den er liten av størrelse så kan den gjøre stor materiell skade. Forebyggingen kan i stor grad gjøres ved å fjerne mattilgangen samt sikre bygninger slik at dyrene ikke kommer inn. Fargen på pelsen hos husmus varierer (akkurat som for rottene). Ryggsiden er allikevel som oftest grålig eller med et svakt innslag av brunt. Buksiden er lysere. Føttene er brungrå med hvite tåspisser. Kroppslengden er 6-10 cm. Halen er tynnhåret og omtrent like lang som kroppen. Husmus har mindre ører og øyne enn skogmusene. Fargegrensen mellom over- og undersiden er ikke så skarpt som hos skogmusene. Et annet kjennetegn på husmus er den sterke lukten de avgir.

Brunrotte (Rattus norvegicus)

  • Brunrotta har en utrolig tilpasningsevne til ulike miljøer og har spredd seg over hele verden, oftest i nær tilknytning til mennesker. Brunrotter kan gjøre stor materiell skade, og har potensial til å spre sykdom. Den beste forebyggingen mot brunrotter er å fjerne tilgang på mat, samt sikre bygningen slik at ikke dyrene kommer inn. Brunrotta veier vanligvis 200-500 g, og kroppslengden er om lag 18-25 cm. Halen er i tillegg 15-21 cm lang, hårløs, skjellbelagt, og alltid kortere enn kroppen. Halen er lys på undersiden og mørk på oversiden. Ørene er små og behåret helt ut til spissen. Pelsfargen kan variere fra grå til brun og svart.

se andre produkter i samme kategori

Victor PestChaser PROFFESJONELL
Klikk bildet for mer informasjon
Pris : 699 KR
Les mer Kjøp
Safe PROFF med Quick Snapp musefeller
Profesjonell utvendig bekjempelse av mus
Pris : 349 KR
Les mer Kjøp
Victor Skadedyrjager Mini Pro (2stk)
2-pk: høyfrekvent ultralyd som skremmer bort mus og rotter. Ikke hørbar for mennesker. Perfekt for store rom og ideell for garasje, kjeller eller loft. Kun for innendørs bruk.
Pris : 449 KR
Les mer Kjøp
Viktor Elektronisk Musefelle
Gir rask og human avliving av opptil 100 mus pr batteriskifte.
Pris : 529 KR
Les mer Kjøp
Elektrisk multikill musefelle
Elektrisk musefelle som avliver opp til 10 mus før den må tømmes
Pris : 1537 KR
Les mer Kjøp
RAT ZAPPER
En kraftpakke for effektiv gnagerjakt!
Pris : 849 KR
Les mer Kjøp
3 stk Levende fangstfeller for mus
Fellen som kan fange opp til 30 levende mus!
Pris : 849 KR
Les mer Kjøp
48 m boaslange PROFF
Unik tetningsbørste som hindrer inntrekk av gnagere opp under kledning, hjørnekasser, rundt rørgjennomføringer, i ventiler og sprekker/hulrom.
Pris : 4599 KR
Les mer Kjøp
12 m boaslange PROFF
Unik tetningsbørste som hindrer inntrekk av gnagere opp under kledning, hjørnekasser, rundt rørgjennomføringer, i ventiler og sprekker/hulrom.
Pris : 1190 KR
Les mer Kjøp
4 m boaslange PROFF
Unik tetningsbørste som hindrer inntrekk av gnagere opp under kledning, hjørnekasser, rundt rørgjennomføringer, i ventiler og sprekker/hulrom.
Pris : 449 KR
Les mer Kjøp
Safe åtestasjon for mus og rotter
Åtestasjon til rotter og mus, produsert i hardplast og låsbar
Pris : 258 KR
Les mer Kjøp