Luftavfukter Meaco DD8L JUNIOR

Artikkelnummer: HLB Meaco Junior

Luftavfukter Meaco DD8L Junior - lav pris for lav temperatur thumbnail

Meaco DD8L Junior er en fantastisk luftavfukter til bruk på steder der en ikke har behov for luftrensing.

En enklere utgave av DD8L Standard.

Meaco DD8L Junior er for alle temperaturer og for lavt lydnivå


Veil. pris : 3390 KR Pris : 3290 KR
Kjøp
Leveringstid: 3-7 dager

Meaco DD8L Junior er en fantastisk luftavfukter til bruk på steder der en ikke har behov for luftrensing.

Typiske bruksområder for Meaco DD8L Junior er steder der en har en lav temperatur, som for eksempel i kjeller, lagerlokaler, båt, camping og oppbevaringsrom. Alt under 15 grader er kaldt for en avfukter, og i denne temperaturen bør DD8L benyttes.

Et annet typisk bruksområde for DD8L er steder der en ønsker å ha det stille. Meaco DD8L Junior er svært stillegående. På lav viftehastighet kan den nesten ikke høres.

DD8L Junior er like god til å tørke luften som "storebror" DD8L Standard, men Juniormodellen mangler noen funksjoner for rensing av luft og er dermed noe billigere.

Meaco DD8L Junior er for alle temperaturer og for lavt lydnivå.

Typiske bruksområder for Meaco DD8L Junior:

Ubebodd kjeller:

  • I en kjeller er det ofte kaldere enn i resten av huset. Man har kanskje 15 grader om sommeren og 5-10 grader om vinteren, noen ganger helt end mot frysepunktet. Om sommeren bruker man en luftavfukter fordi det er kaldere i kjelleren enn ute. Det gjør at varm fuktig luft fra utsiden kondenserer på kjellerveggene og skaper vekstvilkår for mugg. En "vanlig" luftavfukter vil kunne hjelpe en god del her om sommeren, men når temperaturen i kjelleren faller om vinteren må man over på en avfukter med tørkerotor for å få god effekt. Dersom kjelleren er ubebodd er DD8L Junior god nok, men dersom det er en bebodd kjeller vil vi anbefale å gå for DD8L Standard som renser luften i tillegg til å tørke den.

Båt og camping:

  • I båt er det samme fenomen som i en kald kjeller. "Vanlige" avfuktere får problemer på grunn av den lave temperaturen. Meaco DD8L Junior gjør jobben selv om det går ned mot null, og det er derfor den vinner alle testene i båtbladene. I utgangspunktet er ikke luftrensingen nødvendig for bruk i båt, men vi får mange tilbakemeldinger på at luftrensingen også bidrar til å fjerne båtlukt. Derfor sier vi: Har du ikke problemer med båtlukt, og kun vil tørke, så gå for DD8L Junior. Har du båtlukt du vil bli kvitt, eller skal du også bruke avfukteren hjemme, gå opp til DD8L Standard.

Vaskerom og klestørk:

  • Meaco DD8L Junior er godt egnet ved tørking av klær, og den har også en egen funksjon for klestørk. DD8L Standard har i tillegg luftrensing, men har du ikke behov for det så kan DD8L Junior være et godt valg. Lavt budsjett: Meaco DD8L ble tatt frem under finanskrisen. Meaco er et britisk merke, og i England merket de finanskrisen bedre enn hos oss i Norge. Kundene der ville gjerne ha en avfukter som var billigst mulig, men som likevel gjorde en bedre jobb en de tradisjonelle kompressorbaserte avfukterne. Løsningen var å ta bestselgeren Meaco DD8L og fjerne alle funksjoner som ikke var helt nødvendig. Resultatet er at man her får en luftavfukter som har suveren ytelse når det gjelder tørking av luft. Likevel har den en lav pris. Den koster fortsatt mer enn en kompressormaskin, men prisforskjellen er såpass liten at man bør kunne unne seg forskjellen. Selv om navnet "Junior" indikerer at det er en liten maskin, så er den ikke det. Tørkekapasiteten er den samme som storebror Standard. Det er bare prisen som er mindre.

Garasje, verksted og lager:

  • Garasjer og lagerlokaler er steder der man har behov for en avfukter som jobber i alle temperaturer, men hvor rensing av luften ikke betyr noe. Her kan du trygt gå for DD8L Junior. Luftavfukter i garasje er faktisk veldig nyttig da du vil unngå både lukt og rust. Det britiske bladet "Land Rover World" testet Meaco DD8L til bruk i garasje og skriver at det er en perfekt avfukter til verksted og garasje. Du unngår rust på bil, motorsykkel og verktøy.

TEKNISKE DATA:

Utvinning: 8 liter per dag

Hygrostat: Ja, elektronisk

Kontinuerlig drenering: Ja, slange kan tilkoples

Timer: Ja, dersom denne velges vil avfukteren gå i 1, 2, 4 eller 8 timer før den slår seg av selv.

Elektroniske kontroller: Ja

Auto restart: Ja. Dersom strømmen går starter avfukteren automatisk når strømmen kommer tilbake.

Ioniserer: Nei.

Filter: Ja. Behøver ikke å byttes. Filteret gjøres rent med støvsuger.

Støynivå: 39/43/48dBA avhengig av valgt funksjon (På lav effekt kan du knapt høre den, på høy effekt har den lydnivå som en vifteovn)

Strømtilførsel: 230V, 50Hz (Vanlig norsk vekselspenning som du har i din stikkontakt)

Strømforbruk: 30/330/650W, avhengig av hvilken modus som velges. Maskinen virker også som en liten varmeovn.

Viftehastigheter: Variabel vifteastighet avhengig av valgt tørkefunksjon.

Driftstemperaturer: 1- 37° C (husk at mange andre maskiner trenger minimum 15 grader)

Kjølemedie: Intet.

Tank: 2 liter. Mulighet for tilkopling av slange for kontinuerlig drenering.

Dimensjoner: (BxDxH) 351 x 188 x 500 mm. Liten og hendig maskin. Integrert bærehåndtak for enkel transport. Dette felles ned når det ikke brukes.

Vekt: ca 6,5Kg

se andre produkter i samme kategori

Arida Pro S8
NYHET 2017 - Kompakt sorpsjonsavfukter med mange bruksområder
Pris : 7990 KR
Les mer Kjøp
Arida Pro S12
NYHET 2017 - Kompakt sorpsjonsavfukter med mange bruksområder
Pris : 11890 KR
Les mer Kjøp
Avfukter Meaco DD8L Zambezi
Klikk på bildet for mer informasjon
Pris : 4390 KR
Les mer Kjøp
Luftavfukter Meaco DD8L Standard
for lav temperatur og lavt støynivå
Veil. pris : 3890 KR Pris : 3590 KR
Les mer Kjøp