Luftavfukter Meaco DD8L Standard

Artikkelnummer: HLB Meaco DD8LS
 • Meaco DD8L er best i test.
 • Luftavfukter for alle temperaturer.
 • Lavt lydnivå.
 • Renser og tørker luften i kjeller, båt, hytte, garasje.
 • Egen funksjon for klestørk
 • DD8L er for alle temperaturer og har et lavt lydnivå.

UTSOLGT LEVERING UKE 43


Veil. pris : 3890 KR Pris : 3590 KR
Kjøp
Leveringstid: 3-7 dager

Meaco DD8L er luftavfukteren alle snakker om.

 • Meaco DD8L er den ideelle luftavfukter for de fleste formål. Den er bygget med et genialt konsept uten bruk av kompressor. Dette gir mange fordeler, blant annet at den jobber helt uavhengig av temperatur og at den har et veldig lavt lydnivå.

Brukes i alle temperaturer:

 • De fleste avfuktere bygges med en kompressor. Dette gjør at de er billige å produsere, men de har også noen negative sider. De kan bråke for mye (spesielt om de er billige) og de har dårlig effekt ved lave temperaturer. Alt under 15 grader er lav temperatur for en avfukter. I Norge bruker man ofte avfukter i kjelleren, og der er det kaldt store deler av året. Da er det viktig å bruke riktig type avfukter. Meaco DD8L er riktig avfukter for kalde kjellere.

Brukes i oppholdsrom og soverom:

 • En annen stor fordel med Meaco DD8L er at den lager veldig lite lyd. Den eneste lyden du hører er lyden fra viften. Viften kan kjøres i tre forskjellige hastigheter. På lav fart er det bare såvidt du kan høre den, og mange bruker Meaco DD8L luftavfukter på soverom. Kompressorbaserte avfuktere har summingen fra kompressoren i tillegg til vifteluden. Denne lyden kan være sjenerende dersom du setter avfukteren i stua der du skal se på TV eller i soverommet der du skal sove. Meaco DD8L er et bedre valg disse stedene.

Brukes til klestørk:

 • Det er bedre for klærne å tørke hengende på et stativ enn å slites i en tørketrommel. Problemet er at slik tørk tar tid, og det frigjør mye fuktighet som kan være skadelig for ditt hjem og din helse. Meaco DD8L har egen funksjon for klestørk. Sett avfukteren ved siden av tørkestativet og trykk på knappen for klestørk. Avfukteren kjører da både viften og tørkeprosessen for full fart, og klærne er tørre på noen time. Fuktigheten samles i avfukteren og ikke som kondens på dine vinduer.

Brukes i garasje, båt, camping og kjellere:

 • Meaco DD8L er den ideelle avfukter der det er kjølig. Dette er steder som bil, båt, garasje, kjeller og så videre. Meaco DD8L har blitt omfavnet av båtfolket på grunn av sine utrolige egenskaper. Den selges av de fleste norske båtforretninger, og den vinner mange tester i båtblader og bilblader. Gjør som båtfolket, kjøp det beste, kjøp en Meaco DD8L

Meaco DD8L er best i test:

 • Meaco DD8L kom på markedet i 2011, og har siden den gang vunnet flere tester. Meaco DD8L er best i test i 2011, i 2012, i 2013 og flere ganger i 2014. 

Meaco DD8L gir deg et bedre inneklima:

 • Riktig luftfuktighet er noe av det viktigste du kan gjøre for å sørge for et godt og sunt inneklima. Ved for mye fukt i luften får du kondens og du får gode vekstvilkår for mugg, midd, edderkopper og andre kryp du helst ikke vil ha hjemme. Har du kjellerlukt så skyldes dette antagelig mugg. Muggsporer i luften kan være helsefarlig. Ved å kontrollere fuktigheten får du et bedre inneklima og bedre helse. Meaco DD8L har selvfølgelig også en hygrostat som gjør at det ikke blir for tørt hjemme. Riktig fuktighet gir riktig inneklima. Meaco DD8L har i tillegg et bakteriedrepende luftfilter og en ionisering av luften. Begge deler sørger for at du får ren luft og godt innemiljø.

Meaco DD8L er enkel i bruk:

 • Bruk DD8L slik den er, rett ut av boksen. Trykk på symbolet merket "tommel opp" og du er igang. Ønsker du å tilpasse bruken kan du gjøre det, men ønsker du bare å kontrollere fuktigheten hjemme hos deg uten å sette deg inn i for mye så er "tommel opp" et trygt valg. Vannet samles opp i en vannbeholder. Når denne er full så stopper maskinen og du tømmer tanken enkelt i vasken. Maskinen starter automatisk når skuffen settes på plass. Vil du lede vannet direkte til et sluk så følger det med 2 meter slange til dette. Da blir bruken enda enklere. Vil du henge avfukteren på veggen så har vi egne braketter til dette. Det kan bestilles sammen med avfukteren.

Meaco DD8L er et trygt valg:

 • DD8L kan brukes over alt. Vet du ikke om du skal bruke den et varmt eller kaldt sted, vet du ikke hvor mye en "vanlig" avfukter bråker? Er du usikker på hvordan en avfukter brukes eller hva den kan gjøre for deg? Kjøp Meaco DD8L og du vil ha den beste avfukter til de fleste formål. Det at så mange tester sier den er best er et godt tegn. det at så mange forhandlere selger den er et godt tegn. Det at din nabo har en DD8L og er fornøyd er et godt tegn. 

TEKNISKE DATA:

Utvinning: 8 liter per dag - uavhengig av teperatur (0-37 grader)

Hygrostat: Ja, elektronisk. Du velger blant fire nivåer (35%, 40%, 50% eller 60% RH)

Kontinuerlig drenering: Ja, slange kan tilkoples. Dette følger med.

Timer: Ja, dersom denne velges vil avfukteren gå i 1, 2, 4 eller 8 timer før den slår seg av selv.

Elektroniske kontroller: Ja

Auto restart: Ja. Dersom strømmen går starter avfukteren automatisk når strømmen kommer tilbake.

Ioniserer: Ja. Dette bedrer luftkvaliteten. (kan slås av med en enkel knapp)

Filter: Ja. Behøver ikke å byttes. Filteret gjøres rent med støvsuger.

Støynivå: 39/43/48dBA avhengig av valgt funksjon (På lav effekt kan du knapt høre den, på høy effekt har den lydnivå som en vifteovn)

Strømtilførsel: 230V, 50Hz (Vanlig norsk vekselspenning som du har i din stikkontakt)

Strømforbruk: 30/330/650W, avhengig av hvilken modus som velges. Maskinen virker også som en liten varmeovn.

Viftehastigheter: 3 viftehastigheter

Driftstemperaturer: 0 - 37° C (husk at mange andre maskiner trenger minimum 15 grader for å være effektive, selv om de formelt fungerer ned til 5 grader)

Kjølemedie: Intet.

Tank: 2,1 liter. Mulighet for tilkopling av slange for kontinuerlig drenering.

Dimensjoner: (BxDxH) 351 x 188 x 500 mm. Liten og hendig maskin. Integrert bærehåndtak for enkel transport. 

Vekt: ca 6,4 kg

se andre produkter i samme kategori

Arida Pro S8
NYHET 2017 - Kompakt sorpsjonsavfukter med mange bruksområder
Pris : 7990 KR
Les mer Kjøp
Arida Pro S12
NYHET 2017 - Kompakt sorpsjonsavfukter med mange bruksområder
Pris : 11890 KR
Les mer Kjøp
Avfukter Meaco DD8L Zambezi
Klikk på bildet for mer informasjon
Pris : 4390 KR
Les mer Kjøp
Luftavfukter Meaco DD8L JUNIOR
Luftavfukter Meaco DD8L Junior - lav pris for lav temperatur
Veil. pris : 3390 KR Pris : 3290 KR
Les mer Kjøp