Hvorfor bruke luftfukter?

Om vinteren er det kaldt ute og varmt inne. Når kald uteluft kommer inn og varmes opp kan luften bli for tørr. Da kan du få plager som:

  • Tørre øyne
  • Tørr hud
  • Tørre slimhinner og lepper
  • Sprekker i treverk, parkett og møbler
  • Tørr hoste

En luftfukter vil øke luftfuktigheten innendørs om vinteren, og gi deg et bedre inneklima. 

Hvordan virker HygroSmart?

Luften skal ikke være for tørr, men heller ikke for fuktig. Billige luftfuktere måler ikke fuktigheten, men tilsetter bare fuktighet så lenge den kan. Dyre og avanserte luftfuktere har et hygrometer og en hygrostat, der du kan stille inn fuktigheten. HygroSmart er en funksjon midt mellom disse. Når knappen for HygroSmart aktiveres så jobber luftfukteren for å holde fuktigheten mellom 48% og 53% luftfuktighet.Takket være Hygrosmart, er AirNaturel Gota i stand til å regulere den relative fuktigheten i et rom på egen hånd.

AirNaturel Gota har en 3 liter gjennomsiktig tank, innebyget nattlys, stopper automatisk når tanken er tom. Fargen har en matt finish. Gota luftfukter er veldig enkel å bruke.

Kompakt og diskret passer den perfekt i alle rom. Du kan sette den overalt i huset ditt, men vi anbefaler å sette den litt høyt i rommet, slik at fuktigheten får anledning til å bli tatt opp i luften før de ørsmå dråpene faller ned til gulvet.

Gota sikrer deg en sunn tilførsel av fuktighet, uten lukt og bakterier. Den er tilgjengelig i hvit eller sort farge.

Les mer ved å klikke på ønsket produkt.